Arranquen els tallers participatius per a fomentar la integració del col·lectiu immigrant

La pròxima reunió tindrà lloc el dia 12 d'abril

Arranquen els tallers participatius per a fomentar la integració del col·lectiu immigrant
La primera sessió ha comptat amb un representant de les entitats veïnals.

L’oficina PANGEA –que atén les persones estrangeres–, en col·laboració amb el departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alcoi, ha organitzat recentment el primer dels tres tallers participatius dirigits a persones migrants, de cara a afavorir la seua inclusió social.

Els objectius específics són fomentar la participació ciutadana d’aquest col·lectiu, donar-los a conéixer recursos del municipi, afavorir el coneixement i la forma de participació com a ciutadans, i incrementar la seua actitud proactiva.

Els tallers es duran a terme en la sala d’actes de la Zona Nord, aprofitant les reunions del Grup Integra (PANGEA). En aquesta ocasió, la iniciativa ha comptat amb una representació de les entitats veïnals de la ciutat, en concret, amb un portaveu de l’AAVV Font Roja.

La pròxima reunió tindrà lloc el dia 12 d’abril i s’afegiran representants de partits polítics i sindicats; la tercera i última sessió se celebrarà el dia 26 d’abril, amb les Associacions de Mares i Pares (AMPAS) dels col·legis i diverses entitats d’Alcoi.

Advertisements

Send this to a friend