Arriba la tercera edició de la Mostra de Teatre Amateur

Consta de quatre jornades i la primera serà aquest pròxim dissabte 16

Arriba la tercera edició de la Mostra
Un assaig durant els preparatius de la passada edició de Teatram. ARXIU

El pròxim cap de setmana arriba la tercera edició de la Mostra de Teatre Amateur (Teatram) d’Alcoi, quatre jornades dedicades a les arts escèniques en l’àmbit no professional, on es reuneixen companyies amateurs procedents de tota la geografia nacional. La Teatram tindrà lloc els dies 16, 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, i en aquesta ocasió es durà a terme en els teatres Calderón i Principal.

La regidora de Cultura, Elisa Guillem, ha recordat que la Mostra de Teatre Amateur sorgeix a partir d’una proposta de la Comissió d’arts escèniques del Consell Local de Cultura i que, malgrat el seu curt recorregut, ja que a penes porta dues edicions, ja s’ha consolidat a causa de l’èxit de convocatòria. No en va, en la present edició s’han rebut un total de 130 obres aspirants a participar en Teatram.

Per part seua, Adolfo Mataix, president de la comissió organitzadora, remarca els objectius de la Mostra, que d’una banda suposa una oportunitat per a les entitats locals de donar-se a conéixer i visibilitzar el seu treball, com també intercanviar experiències amb altres companyies nacionals.

Les obres participants seran ‘Yerma’, de Federico García Lorca, per la companyia El Taular Teatre (Almagro), que serà la que òbriga foc el dissabte 16 de setembre, en el Teatre Calderón (20 hores); la valenciana ‘Terra *Baixa’, d’Àngel Guimerà, a càrrec de la companyia TAT (Vilafranca del Penedès), que serà representada el 29 de setembre en el Teatre Principal (20 hores); ‘La verdadera historia de la princesa y el dragón’, de la mà de Youkali Escena (Torrelodones), el 30 de setembre, també en el Principal (19 hores); i ja finalment, l’encarregada de clausurar el certamen la vesprada de l’1 d’octubre serà l’amfitriona El Trabajo, que posarà en escena ‘Que viene mi marido’ (Teatre Principal, 19 hores).

La regidora destaca la gran qualitat de les propostes i anima a la ciutadania a assistir a les representacions.

Send this to a friend