Artesania, dolços i ambient nadalenc en el Mercat de Nadal

Estarà de nou en la Glorieta, entre el 6 i el 10 de desembre, d'11 a 14’30 i de 17 a 20’30 hores

Artesania, dolços i ambient nadalenc en el Mercat de Nadal
Imatge d’arxiu de l’últim Mercat de Nadal.

El pont de la Constitució i de la Immaculada arrancarà a Alcoi amb el ja tradicional Mercat de Nadal que albergarà de nou el parc de la Glorieta.

Aquest gran expositor d’artesania i dolços obrirà s’inaugurarà en el matí del dimecres 6 de desembre i estarà obert al públic fins al diumenge 10.

L’horari establit és d’11 del matí fins a les 14’30 hores i a les vesprades, a partir de les 17 hores fins a les huit i mitja de la nit.

El regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, ha presentat una nova edició d’aquest Mercat, que ha avançat que comptarà amb un total de 40 llocs, 37 d’ells d’artesania, dolços i productes tradicionals i altres tres pertanyents a entitats socials, que busquen major visibilitat en una època en la qual la solidaritat està a flor de pell, com és l’època nadalenca.

A més dels propis llocs, es comptarà amb diverses activitats, dirigides principalment als més xicotets.

Cerradelo ha indicat que enguany hi haurà un contacontes en anglés. Serà el dissabte 9, a les 12 hores.

Totes les activitats organitzades seran a les 12 i a les 18 hores –excepte el dijous 7, que només hi haurà a la vesprada–, i es contemplen tant contacontes, com a espectacles de màgia o balls nadalencs.

La dansa estarà també present en la inauguració del Mercat de Nadal, que ja porta diversos anys celebrant-se a la nostra ciutat, gràcies al Grup de Danses Carrascal i dolçainers i tabaleters. Aquesta inauguració serà demà, a partir de les 12 hores.

L’edil de Comerç també ha fet al·lusió al fet que hi haurà una zona d’animals i de jocs, així com tallers impartits pels comerços que acudiran al Mercat de Nadal, com per exemple, de maquillatge.

Send this to a friend