Avança a bon ritme la rehabilitació del Museu Arqueològic

Les instal·lacions estaran tancades fins el mes vinent de maig

Avanza a bon ritme la rehabilitació del Museu Arqueològic
Recent visita a les obres del Museu Arqueològic.

Des de fa dos mesos es venen desenvolupant les obres de consolidació i posada en valor del Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó.

El projecte va ser adjudicat a l’empresa Llop Proyectos Integrales SL per 446.153 euros. La intervenció és finançada íntegrament per altres administracions, el 70% procedeix de la Diputació d’Alacant i el 30% restant per la Generalitat Valenciana.

La reforma suposarà dur a terme la consolidació i millora de la mitgera i les façanes de l’edifici situat en la placeta del Carbó; la substitució o reparació de la fusteria; la substitució integral del sistema de climatització actual, per un més eficient; i l’adequació de l’edifici a la normativa d’accessibilitat, amb millores en els accessos i l’ascensor o la reforma dels banys, entre altres actuacions. A més, es preveu reparar les humitats existents en el paviment de la planta baixa, així com dur a terme altres actuacions que puguen sorgir i que revisten urgència.

El període d’execució és de 6 mesos, per això fins al mes de maig el Museu estarà tancat al públic.

L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i el regidor de Patrimoni Cultural i Museus, Ignacio Trelis has visitat les obres per a veure de primera mà en quina situació estan.

Send this to a friend