B Travel llança la seua oferta de viatges en grup 2023

L'agència va organitzar recentment una presentació per a donar a conéixer la seua programació anual

B Travel llança la seua oferta de viatges en grup 2023
Imatge de la recent presentació de la programació anual de viatges.

L’agència B Travel, des de la seua oficina a Alcoi, acaba de llançar la seua programació anual de viatges, que inclou tant destinacions nacionals com internacionals i llarga distància. Recentment, l’oficina situada a la nostra ciutat va organitzar una presentació en les instal·lacions de Sercotel Ciutat d’Alcoi, per a donar a conéixer la seua proposta i ofertes per a aquest 2023.

Al voltant de 700 persones van assistir a l’esdeveniment, que serveix cada any com a tret d’eixida per a l’inici de la temporada, que arranca el pròxim 24 de març.

B Travel està especialitzada en l’organització de viatges per a grups a destinacions d’Espanya, Europa i llarga distància, entre els quals cal destacar el Japó, Nova York i la denominada Ruta de la Seda, a Uzbekistan. Aquestes són només algunes de les destinacions proposades, mentre que Fernando Casas, responsable de l’agència d’Alcoi, ressalta els avantatges de viatjar amb B The Travel Brand, com disposar d’un guia assistent de la pròpia agència que acompanya al grup durant tota l’experiència.

D’aquesta manera, “garantim als clients una cobertura i assistència total, la qual cosa els fa viatjar més segurs”, assenyala Casas, qui incideix en l’aposta de la marca pel turisme de qualitat.

Send this to a friend