Balones organitza un mercat de segona mà

'Balmercat' se celebra aquest dissabte 9 de desembre

Balones organitza un mercat de segona mà
Participants en l’edició del mercat celebrada a l’agost passat.

Balones ha organitzat per a aquest dissabte 9 un mercat de segona mà. ‘Balmercat’ naix amb el propòsit d’atraure gent a una zona com és la Vall de Seta, especialment castigada per la despoblació.

Es tracta de la continuació de la convocatòria d’agost passat, la qual va coincidir amb el dia de major canícula de tot l’estiu, un contratemps que no va ser obstacle perquè aquella iniciativa tinga una segona edició, ara a l’hivern.

A l’estiu van participar un total de 14 llocs de venda. La intenció és millorar aquesta xifra i per a això s’ha fet una important difusió a través de les xarxes socials, amb cartells en anglés per a atraure a la nodrida població estrangera resident en la zona.

Serà entre les deu del matí i les tres de la vesprada. A més de poder comprar i donar una segona vida a productes ara en desús, hi haurà servei de barra i menjar, a més de l’actuació en directe de ‘La Banda del Patinete’ i ‘Nienvroma’, dos grups de música de la zona.

Al capdavant d’aquesta edició d’hivern de Balmercat se situa Eva Lloréns, *balonera resident a Barcelona des de fa vint-i-dos anys, que es defineix com una assídua dels mercats de segona mà a Catalunya. “Em fascinen i volia traslladar eixa experiència a Balones, amb el que això pot suposar per a atraure visitants. Crec que pot ser una manera molt bonica de fer poble i passar un matí divertit”.

Send this to a friend