Bona acceptació de les novetats implantades en la Fira de Tots Sants

Alcaldessa i regidora coincideixen que s'han superat els reptes que plantejava la pandèmia

Bona acceptació de les novetats implantades en la Fira de Tots Sants
El domingo fue el día de mayor afluencia en el segundo fin de semana.

L’Ajuntament de Cocentaina fa un balanç molt positiu del transcurs d’aquesta 675 edició de la Fira de Tots Sants. Des del Consistori remarquen l’acceptació que han tingut qüestions com el repte d’organitzar una Fira durant dos caps de setmana consecutius, dividir l’oferta expositiva en dues setmanes o muntar i desmuntar en els principals carrers del poble durant quinze dies “559.915 visitants durant aquesta 675 edició és un rècord absolut de totes les edicions que hem tingut al llarg de quasi set segles d’història. Tant els visitants, com els veïns, han respost a la crida de la tradició més antiga que té el nostre poble i ens hem convertit en un esdeveniment segur i ‘gaudible’ al carrer que era el nostre propòsit”, assegurava l’alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa.

Bona acceptació de les novetats implantades en la Fira de Tots Sants
‘Dimonis Rafolins’ van posar un brillant colofó a la Fira.

La primera edil insistia que aquesta Fira de 2021 ha marcat un abans i un després igual que afirmava que a partir d’ara s’analitzaran amb deteniment totes les novetats implantades enguany per a planificar el format que tindran edicions futures “assegurança que traurem moltes coses positives que es quedaran per a pròximes cites i altres que tornaran al seu format habitual. Ara cal posar-se ja a treballar en aqueixa 676 edició i adaptar totes aqueixes novetats que han resultat vàlides”, va concloure.

També la regidora de l’àrea de Fira es referia el diumenge a les bones sensacions que havia deixat aquesta 675 edició a escasses hores d’acabar la mateixa “els expositors, el comerç i l’hostaleria estan contents, han tingut una bona fira. En línies generals les valoracions són molt positives, encara que sempre hi ha uns sectors més beneficiats que uns altres. La gent al carrer també comentava que agraeixen aqueix espai més obert, el poder transitar amb més tranquil·litat per tot el recorregut de Fira”, va postil·lar Eugenia Miguel.

Send this to a friend