Bona acollida a les xarrades sobre menjar saludable en els centres de majors

S'han impartit un total de cinc dins del programa 'Forma't en salut'

Bona acollida a les xarrades sobre menjar saludable en els centres de majors
Una de les xarrades impartides.

El departament de Salut Pública d’Alcoi ha organitzat unes xarrades que estan dins d’un programa que es diu ‘Forma’t en salut’, i que s’han dut a terme en els centres de persones majors.

Des de l’Ajuntament s’apunta que han sigut xarrades molt participatives, interactuant contínuament, en les quals s’han tractat temes com la conservació d’aliments, aprendre a utilitzar utensilis i envasos, així com mètodes de desinfecció o situacions que poden sorgir en el dia a dia manipulant aliments, entre altres.

Aquestes xarrades s’han dut a terme durant el mes de maig en el Centre de Zona Nord, en Batoi, Oliver, Zona Alta, finalitzant la setmana passada en l’U.D.P.

“Continuarem treballant per a oferir oci saludable a les persones majors. Han sigut unes xarrades molt productives sobre un tema molt interessant que ens incumbeix a totes les persones. Cal destacar la col·laboració duta a terme entre els departaments de Sanitat i Serveis Socials perquè aquestes xarrades hagen sigut un èxit, amb moltíssima assistència”, ha destacat la regidora de Gent Gran, Aroa Mira.

Send this to a friend