Cansament dels veïns de Zona Alta per el “abandó” del barri

Els veïns han mantingut una reunió amb representants de l'Ajuntament per a reiterar les seues peticions

Cansament dels veïns de Zona Alta per el “abandó” del barri
Reunió de la setmana passada entre veïns de la Zona Alta i l’Ajuntament.

Veïns i veïnes de la Zona Alta, amb el suport de l’Associació de Veïns Font Roja, han mostrat aquestes setmanes el seu “cansament” per el “abandó” del barri i també el “poc cas de l’administració” i el “quasi nul efecte de les peticions fetes” a l’Ajuntament d’Alcoi.

Uns 40 veïns i veïnes es van reunir a mitjan mes de novembre per a abordar la situació actual i posar en comú les peticions existents.

Aquest malestar va ser també mostrat divendres passat en la sessió plenària del consistori, on van denunciar, tant al govern local com als grups polítics reconéixer les “mancances del barri, que són moltes” a més de demanar un seguiment i “intentar millorar la zona”, segons ha traslladat l’entitat veïnal a aquest periòdic.

Precisament la setmana passada va haver-hi una reunió entre representants de l’Ajuntament i la citada associació veïnal, des d’on indiquen que aquesta trobada va ser bé però sense “concretar cap millora” encara que va haver-hi predisposició del consistori a tindre més contacte amb les associacions de veïns de la ciutat, sent aquesta una de les reclamacions dels veïns de Zona Alta, reunions periòdiques amb l’administració local.

Referent a això, proposen crear comissions de treball “per a un millor control de les necessitats del barri”.

En el llistat de peticions apareix la reubicació del centre de salut de manera immediata, sent aquesta una reclamació molt repetida i sol·licitada.

Com a urgent també fan al·lusió al canvi dels passos de vianants de fosa “per ocasionar diversos accidents a usuaris amb cadira de rodes”, i en aquesta línia, demanen que es repinten tots els passos de vianants.

El manteniment i la neteja, com és habitual en cada zona, és una altra de les reivindicacions que es realitzen per part dels veïns de la Zona Alta, a més de fer referència a més seguretat i policia de barri, ja que argumenten que “hi ha llocs massa conflictius”.

També sol·liciten la millora general del carrer Alacant, intervenint en el vessant, la calçada, les voreres, etc. i posar semàfors de control en diversos encreuaments del barri.

Indiquen a més que l’arbratge és massa “gran i invasiu” en la part alta de El Camí, a més de demanar la reurbanització de la placeta Les Eres i que es controlen els solars de tota la zona.

Des de l’AVV Font Roja també es demanden “més espais d’aparcament en superfície, a causa de la saturació de cotxes des del diumenge nit al divendres”.

Send this to a friend