Carlos Mazón clausurarà el fòrum Arrels de Premsa Comarcal Valenciana

El cap del Consell participarà en esta jornada que tindrà lloc a Ontinyent i que té com a objectiu destacar el paper de les empreses innovadores

Carlos Mazón, president de la Generalitat, clausurarà el fòrum "Arrels" de Premsa Comarcal Valenciana
Carlos Mazón, president de la Generalitat Valenciana

Ontinyent acollirà el pròxim dia 22 una nova edició, la segona, de ‘Arrels. Fòrum Empreses compromeses amb el territori’, organitzat per per l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.
La jornada comptarà, entre altres autoritats i representants del món empresarial i polític de les comarques valencianes, amb la presència del president de la Generalitat, Carlos Mazón, qui ha confirmat que estarà en la clausura d’esta jornada que tindrà lloc en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.
A la presència de Mazón en la clausura cal sumar en la inauguració de la jornada també la del secretari autonòmic de secretari autonòmic d’Indústria, Energia, Internacionalització, Comerç i Consum, Felipe Carrasco; la primera tinent d’alcalde d’Ontinyent i vicepresidenta de la Diputació de València, Natalia Enguix així com el president de Caixa Ontinyent, José Pla Barber.
El fòrum constarà de dos taules. En la primera participaran representants d’Aitex, Aiju, el Campus Ontinyent i el Campus d’Alcoi, mentre que en la segona els assistents podran conéixer el paper destacat en matèria d’innovació de tres empreses: Creavalo, Fresdental Grupo 3D Solutions i AIUDO.El programa de la jornada inclou la clausura, a càrrec del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, qui estarà acompanyat per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el president de l’entitat amfitriona, Caixa Ontinyent.
L’objectiu de la jornada, que compta amb el patrocini de Caixa Ontinyent, Aiju, Aitex, el Campus Ontinyent de la Universitat de València i el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València, és posar en valor i ressaltar el paper d’aquelles empreses i entitats que han destacat per la seua aposta per la innovació en el territori.

Send this to a friend