Carrera solidària contra la leucèmia en el col·legi Fundació Ribera

L'objectiu de l'esdeveniment era recaptar fons per a impulsar projectes d'investigació

Carrera solidària contra la leucèmia en el col·legi Fundació Ribera
Instantània de la carrera contra la leucèmia.

L’esperit solidari es va fer present en el col·legi Fundació Ribera de Banyeres divendres passat, 15 de març, amb la celebració d’una carrera solidària en col·laboració amb la ‘Fundación Unoentrecienmil’. L’objectiu principal de l’esdeveniment va ser recaptar fons destinats a impulsar projectes d’investigació encaminats a combatre la leucèmia infantil.

Sota el lema ‘La Tornada al Col·le’, la prova no sols buscava promoure l’activitat física entre els estudiants, sinó també sensibilitzar sobre la importància de la solidaritat i la col·laboració en la lluita contra aquesta malaltia. Organitzada per l’AMPA del centre educatiu, la carrera es va dur a terme en el mateix pati del col·legi i va tindre un caràcter no competitiu, on els participants portaven “dorsals solidaris”, demostrant així el seu suport a la causa. Els circuits dissenyats per a l’ocasió es van adaptar a les diferents edats dels corredors, permetent la participació de tots els estudiants, des dels més xicotets fins als adolescents.

Els fons recaptats durant la carrera tindran un impacte significatiu en la investigació de la leucèmia infantil. La Fundación Unoentrecienmil ha liderat aquesta noble causa des de 2015, aconseguint la participació de quasi tres mil col·legis i més d’un milió de xiquets i xiquetes en tota Espanya. Gràcies a aquesta col·laboració, s’han recaptat quasi dos milions d’euros, destinats a millorar els tractaments i minimitzar els efectes secundaris d’aquesta malaltia.

Segons dades proporcionades per la Fundació, al voltant de 350 xiquets, xiquetes i adolescents són diagnosticats amb leucèmia cada any al nostre país, i lamentablement, 2 de cada 10 no aconsegueixen superar-la. És per això que iniciatives com la carrera solidària en el col·legi Fundació Ribera cobren vital importància, brindant esperança i suport als qui més ho necessiten.

Send this to a friend