Club Atletisme Alcoi, Solc i la filà Verds acompanyaran als Reis d’Orient en la Cavalcada

Les tres entitats ajudaran Ses Majestats a fer arribar la Màgia del Nadal a la nostra ciutat

Club Atletisme Alcoi, Solc i la filà Verds acompanyaran als Reis d'Orient en la Cavalcada
L’acte de l’Adoració en la plaça és un dels moments més emotius. ARXIU

El 5 de gener, un any més, els Reis d’Orient, MelcIor, Gaspar i Baltasar, desfilaran pels carrers del Centre i la Zona Alta de la nostra ciutat. Ses Majestats arribaran a la Serra de Mariola durant la nit del dia 4, on acamparan i prepararan tot per a viure de nou la tradicional cavalcada.

Com és habitual, tres entitats de la nostra ciutat col·laboraran en la Cavalcada ajudant i acompanyant als tres Reis. Enguany seran el Club Atletisme Alcoi, Solc (Associació per al suport i el tractament del càncer) i la filà Verds.

Recordar que la Cavalcada del Reis se celebra de forma continuada a Alcoi des de 1885, si bé els seus antecedents documentals es remunten l’any 1866. És, sens dubte, la Cavalcada de Reis Mags més antiga de totes les que se celebren a Espanya i, possiblement, al món.

Al novembre de 2001, la Cavalcada alcoiana va meréixer la declaració de Festa d’Interés Turístic Nacional i el 23 de desembre de 2011 la Generalitat Valenciana va aprovar la seua declaració com a Bé d’Interés Cultural (BIC).

Send this to a friend