Cocentaina crea el Consell del Nucli Antic

Aquest assumpte va ser una de les problemàtiques que va marcar les eleccions locals del passat 28 de maig

Cocentaina crea el Consell del Nucli Antic
Una part del nucli antic de Cocentaina.

El Consell del Nucli Antic de Cocentaina s’aprova en el Ple Municipal gràcies als vots afirmatius de PSPV-PSOE, Compromís, PP i Vox.

El nucli antic va ser una de les problemàtiques que va marcar les eleccions locals del 28 de maig. De fet, tots els partits polítics van plasmar en els seus programes electorals la proposta de la creació del Consell del Nucli Antic i, després de mesos de treball, es fa realitat.

L’objectiu era crear un canal de comunicació directe entre els veïns i veïnes del Raval i la Vila i l’Ajuntament de Cocentaina. Per això, en aquest consell, de caràcter consultiu, seran presents tant representants d’entitats de veïns com tots els partits polítics amb representació en el consistori. A més d’informar periòdicament de les accions que estan duent a terme i dels projectes de futur, s’escoltaran de primera mà els dubtes, suggeriments i queixes del veïnat per a atendre-les de la manera més ràpida i efectiva possible.

Irene Barrachina, regidora del Nucli Antic, destaca: “Volem que la gent se senta escoltada i treballarem perquè el nucli antic siga el cor del nostre poble”.

Send this to a friend