Comencen les eixides ambientals del programa ‘Escola Respira’

Amb l'objectiu de “crear consciència i educació ambiental”

Comencen les eixides ambientals del programa ‘Escola Respira’
El programa inclou visites guiades al Barranc del Cinc | Arxiu

El programa ‘Escola Respira’ dóna principi aquest dilluns i s’estendrà fins al 28 de maig, realitzant una sèrie d’eixides ambientals i activitats a l’aire lliure “especialment relacionades amb el coneixement de tots els paratges i espais naturals del nostre voltant”, segons explica el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre.

Es tracta d’un programa que s’ha oferit als diferents centres educatius d’Alcoi, i que ha “tingut molt bon acolliment”, en paraules de l’edil d’Educació, Alberto Belda. Aitex s’ha sumat a ‘Escola Respira’, reafirmant el seu compromís amb la sostenibilitat.

EIXIDES EN TEMPS DE COVID
A través d’aquest programa, estudiants de Primària i Secundària eixiran dels col·legis i instituts, en un curs marcat per les restriccions i el minvament d’activitats per la Covid-19, i coneixeran de primera rage espais singulars del nostre entorn, amb l’objectiu de “crear consciència i educació ambiental”, que els ajude a més a posar en valor tots aquests llocs i a la seua cura i manteniment, alhora que gaudeixen a l’aire lliure i d’una forma segura.

Silvestre recalca la importància d’aquesta mena d’iniciatives enfocades a la societat del futur per a “fomentar una ciutat sostenible” a través de la consciència ciutadana.

VISITES A LLOCS SIGNIFICATIUS
Les eixides tindran lloc en horari escolar i tindran com a protagonistes llocs significatius d’Alcoi com per exemple el Molinar, el projecte Canyet o l’Ecoparc. Per a enguany també s’han sumat visites guiades al Barranc del Cinc, a la Font de Serelles, i al Puig mitjançant la Via Verda.

Send this to a friend