Comiat després de quinze anys al capdavant de l’Agrupació Musical Nova de Banyeres

Lillo va prendre les regnes de la banda quan aquesta comptava amb tot just una trentena de músics i en l'actualitat ronda els cent components

Comiat després de quinze anys al capdavant de l’Agrupació Musical Nova de Banyeres
Antonio Lillo deixa la direcció de la banda.

L’Agrupació Musical la Nova de Banyeres de Mariola va oferir el dissabte passat el tradicional concert en honor de Santa Cecilia, patrona dels músics. L’acte va servir també com a comiat d’Antonio Lillo Pérez, que va ser director de la institució durant els últims quinze anys.
Lillo, que va prendre les regnes de la banda quan aquesta comptava amb tot just una trentena de músics i que en l’actualitat ronda els cent components, va tindre ocasió de pronunciar un sentit comiat i va agrair que se li permetera dirigir, com a comiat, l’obra “Laudatio Nova” que ell mateix va escriure i que va dedicar a la banda en el seu 25 aniversari.
El ja exdirector, que des de fa uns mesos està al capdavant de la banda de Ciutat d’Assís d’Alacant, una entitat amb uns 65 músics, afronta aquest nou projecte amb gran il·lusió. D’altra banda va agrair la confiança que en el seu moment van depositar en ell les diferents juntes directives i els músics, una circumstància que es va prolongar fins fa uns mesos, en la qual es va considerar que la institució necessitava una renovació. D’igual forma va voler expressar la seua gratitud cap al públic, pel seu afecte durant tots aquests anys
A continuació, després de ser-li entregat un quadre en record a la seua trajectòria, es va donar pas a la presentació dels nous educands que enguany s’incorporen a la banda: Antonio Miguel Ferre Sirera, Dani Sarrió Ferre, Alejandro Sempere Santonja, Gloria Fernández García, Isabel Pla Fernández i Ana Martínez López Cozar. Finalment, ja sota la batuta del nou director, Miguel Ángel Grau Martínez, la banda va interpretar quatre peces, una d’elles “Música i Masero” obra del compositor banyerense Óscar Sempere Francés.

Send this to a friend