Compromís reclama facilitats perquè empreses locals puguen assumir la neteja viària

El grup municipal de Compromís presentarà en el pròxim Ple un prec en què sol·licita que s’actualitzen i es revisen distints contractes de serveis que té l’Ajuntament amb empreses concessionàries, i que ja fa molt de temps que han caducat. Concretament els de Recollida de Brossa i Neteja Viària de la ciutat i el de Neteja d’Edificis Municipals.

El portaveu del grup, David Abad, proposa que se separen els contractes de Recollida de Brossa i Neteja Viària i que en la Neteja d’Edificis es facen lots reduïts perquè hi puguen concursar petites empreses d’àmbit local o comarcal. “En aquest sentit caldonar suport a tots aquells emprenedors que vulguen consolidar o crear empreses d’Economia Social” —puntualitza el regidor.

Per a Abad: “És fonamental que l’Ajuntament siga el motor d’aquest tipus d’iniciatives i en temps de crisi hauria de reunir, assessorar i als treballadors de les empreses concessionàries actuals perquè constituïsquen cooperatives de treball associat i puguen optar a tots els concursos que hi ha a la vista”.

Send this to a friend