Concert de Nadal i Premis Solidaris al Campus d’Alcoi

Uniraid UPV 2020 i la iniciativa ‘Estem amb Vosaltres’ són els premiats

Els premiats recollint els guardons solidaris.

El Campus d’Alcoi de la UPV ha volgut acomiadar l’any amb el Concert de Nadal i els Premis 2020. L’esdeveniment es va desenvolupar dijous passat en la Plaça Ferrándiz i Carbonell.

El concert va comptar amb la participació de l’Agrupació Musical de la EPSA, formada per més de 20 estudiants, els quals van interpretar un variat repertori.

Durant l’acte, també es van entregar els dos premis solidaris. Ángel Carbonell, director general de Ciència i Investigació de la Generalitat Valenciana, ha entregat el premi solidari a Carles Ceresola i Joan Ribera, membres de *Uniraid UPV 2020, grup de Generació Espontània.

El premi s’ha concedit per la seua participació en UNIRAID 2020, una gran aventura humana i solidària organitzada per a estudiants entre 18 i 28 anys, recorrent un itinerari durant 9 dies pel desert del Marroc i repartint més 40 kg. de material solidari entre els llogarets de l’interior marroquí, amb un vehicle de més de 20 anys d’antiguitat.

El segon premi solidari l’ha entregat Juan Ignacio Torregrosa, director del Campus d’Alcoi de la UPV, a Jaime Masiá, coordinador de la iniciativa ‘Estem amb Vosaltres’ i subdirector d’Ocupació, Emprenedoria i Generació Espontània. Torregrosa ha destacat que els premis “són un molt xicotet reconeixement a tot el que heu fet, ja que el reconeixement l’heu obtingut de la gent que heu ajudat”.

Send this to a friend