Conselleria repararà el Pont Paco Aura a partir de la setmana vinent

Per al canvi de la junta de dilatació es necessitarà tallar el trànsit durant tres dies

Conselleria repararà el Pont Paco Aura
Un informe ha determinat que el pont pateix danys estructurals.

Dilluns que ve 6 de setembre està previst que s’inicien les obres de reparació del Pont Paco Aura, que uneix els barris de Viaducte i Zona Nord a Alcoi. S’actuarà tant en la part de la carretera, on existeixen greus desperfectes en la junta de dilatació, com també en voreres i baranes.

Recordar que la Conselleria d’Obres Públiques va realitzar un estudi geotècnic de la zona, analitzant l’assentament dels pilars, les característiques del terreny sobre el qual està construïda la infraestructura i les aportacions d’aigües pluvials de l’entorn. El citat estudi ha determinat que el pont presenta deficiències estructurals que han de ser corregides.

Les obres que ara es duran a terme són el primer pas per a esmenar eixe problema, ja que una vegada realitzades s’establirà un termini per a comprovar el grau d’assentament del pont i això determinarà quines mesures es prendran en la segona fase.

Els treballs que començaran dilluns que ve es duran a terme en dues parts. La primera, que inclou la reparació de les voreres, baranes o l’execució de la cuneta de formigó, durarà aproximadament tres setmanes i es realitzarà donant pas alternatiu en el Viaducte. Per al canvi de la junta de dilatació es necessitarà tallar el trànsit en el pont durant tres dies.

Send this to a friend