Consuelo Vaquer, nova administradora de Nirvel

Així, es completa el relleu generacional iniciat de la mà del seu pare, Jorge Vaquer

Consuelo Vaquer, nova administradora de Nirvel
Consuelo i Jorge Vaquer en una foto d’arxiu.

L’empresa alcoiana Nirvel SL, dedicada al sector de la cosmètica, ha completat el relleu generacional iniciat fa uns anys de la mà de Jorge Vaquer, que deixa de ser administrador únic de la signatura per a cedir-li el lloc a la seua filla, Consuelo Vaquer, actual CEO de l’empresa. Quedava constància del traspàs de poders, amb la seua publicació dimecres passat en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil.

Llicenciada en dret i màster MBA en administració d’empreses, Consuelo Vaquer Quiles ha desenvolupat gran part de la seua trajectòria professional en Nirvel, fundada en 1979 com una empresa familiar dedicada, en els seus inicis, a la fabricació de productes de perfumeria. Fa més d’una dècada va ser nomenada gerent adjunta i després de convertir-se Jorge Vaquer en president, va passar a CEO de la companyia.

Nirvel, que està formada en realitat per, Nirvel SL i Nirvel Cosmetics, és present en més de 40 països dels cinc continents. A part de la fabricació i comercialització de productes cosmètics, la signatura compta amb un exclusiu Centre de Tecnificació, dissenyat per a formar als professionals de perruqueria i estètica.

Send this to a friend