Continua el protagonisme de la ciència al Campus d’Alcoi

Aquest dilluns es reprenen les conferències de la Setmana de la Ciència

Continua el protagonisme de la ciència al Campus d’Alcoi
Avelino Corma va oferir la ponència inaugural.

Dilluns passat va arrancar la XX Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV (Universitat Politècnica de València), amb una diversa programació que s’allargarà fins al dissabte que ve.

El distingit investigador Avelino Corma va ser l’encarregat de la conferència inaugural, en la qual va parlar sobre el paper fonamental de la química en el desenvolupament econòmic i social. En aquest acte també van ser presents el director del Campus, Pau Bernabeu, el rector de la UPV, José E. Capilla i l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés.

Durant aquesta setmana hi ha hagut conferències sobre hidrogen verd, feminisme, el cervell i la meditació i el divendres estava prevista una de les activitats més innovadores: ‘Astrocopla’ que combina el cabaret i la cobla.

Per a ahir dissabte hi havia una visita guiada a la Cova Parpalló, a Gandia, i les conferències es reprendran demà dilluns, amb ‘Ments materials’, a càrrec de Luis Miguel Martínez i Felipe Criado-Boado, i en la seu universitària de L’Olleria i la Vall d’Albaida, el neuròleg alcoià José Manuel Moltó parlarà sobre l’alzheimer.

La resta de dies s’abordaran temes com la Intel·ligència Artificial, el telescopi James Webb, les tecnologies quàntiques i hi ha prevista un tast i una ruta per les ximeneres industrials. Les inscripcions estan obertes en https://sct.webs.upv.es/.

Send this to a friend