Cope Alcoy recupera la presentació del seu Anuari

La publicació recull les notícies més destacades de la zona en 2021

Cope Alcoy recupera la presentació del seu Anuari
Un moment de l’acte celebrat en Fundación Mutua Levante. | PST FOTOGRAFIA

Cope Alcoi ha presentat l’Anuari 2021, un acte que va tornar a ser públic després que l’any passat no es poguera realitzar a causa de la pandèmia. La cerimònia es va dur a terme en les instal·lacions de Fundación Mutua de Levante, situades en la Plaça d’Espanya de la nostra ciutat, i a la mateixa va assistir una nodrida representació de l’àmbit polític, econòmic i del teixit associatiu de les comarques de l’Alcoià i el Comtat.

La publicació, segons va detallar l’equip de la cadena, recull els principals fets que van ser notícia en la zona al llarg de 2021 així com reportatges i una recopilació de l’activitat que va dur a terme l’emissora alcoiana al llarg de l’any en els seus diferents programes i accions especials.

La portada és obra d’ArtVisual Produccions i en ella destaca el Pont del Viaducte sense gent en direcció al Centre, el cor d’Alcoi. Amb ella, tal com es va explicar en la presentació, es fa un símil al que va ser l’any passat, un 2021 que va arrancar marcat per la cruesa de la crisi sanitària del coronavirus i que va finalitzar amb enormes dosis d’esperança gràcies a la vacunació contra la Covid-19.

L’Anuari de Cope Alcoy ha complit en aquesta ocasió la seua cinquena edició, després que vera la llum per primera vegada en 2018.

Send this to a friend