Cotes Baixes ja és una Àrea Industrial Avançada

És una de les sis àrees declarades a la Comunitat Valenciana

Cotes Baixes ja és una Àrea Industrial
Entrada al polígon industrial Cotes Baixes. ARXIU

La Generalitat Valenciana ha publicat aquest dijous en el Diari Oficial (DOGV) la classificació definitiva de les àrees industrials de la Comunitat. Només sis han aconseguit ser Àrea Industrial Avançada, entre elles, el polígon alcoià Cotes Baixes.

Ha sigut un llarg procés i l’Ajuntament ha volgut agrair la gran faena duta a terme per l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, FEDAC i la Cambra de Comerç, sense el qual no s’haguera pogut obtindre aquest reconeixement.

Recordem que l’Ajuntament d’Alcoi va presentar el mes de juny passat tota la documentació necessària perquè l’EGM Cotes Baixes fora una Àrea Industrial Avançada. El personal tècnic del consistori va fer tot el treball per a comprovar que compleixen amb els requisits amb la col·laboració de l’EGM i es va presentar a la Generalitat.

Ser una Àrea Industrial Avançada suposa la possibilitat d’ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en infraestructures que poden arribar des de diferents administracions, o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

Send this to a friend