Demà ix a la venda una nova edició de ‘La Nostra Festa’

Aquesta publicació acompanya a l'esperat retorn de les festes de Moros i Cristians d'Alcoi

Demà ix a la venda una nova edició de 'La Nostra Festa'
La portada de ‘La Nostra Festa 2022’ és de Jordi Peidro.

Aquest dissabte, 9 d’abril, ix a la venda una nova edició de ‘La Nostra Festa’, la publicació que Més Ciutat SA dedica a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, i que acompanya al retorn de la Festa després de la seua inicial suspensió l’any 2020.

Un total de 120 pàgines, en format revista, a tot color en les quals apareixen els protagonistes de la Festa, capitans, alferes, Sant Jordiet, etc., a més de reportatges, entrevistes i articles de nombrosos col·laboradors. A més, consta el programa d’actes per a poder conéixer cada dia la programació de les festes més esperades.

Per tan sols 4 euros, aquesta publicació estarà disponible en quioscos i llibreries des de demà, i fins a finals del mes d’abril.

PORTADA DE JORDI PEIDRO
La portada de l’edició d’aquest any 2022 és obra de Jordi Peidro, qui relata que “volia acabar amb la ‘negritud’ d’aquests dos anys”, d’ací, l’espècie de teló negre que apareix en la part baixa de la portada, que ho estan baixant “uns arquetips de la Festa alcoiana, com pot ser el moro, el cristià, una boatera, un músic i gent del públic amb la senyora del cardat alcoià”.

Així mateix sobre aqueix teló apareixen confeti i serpentines, “el color de la Festa”, detalla Peidro, qui explica que “la idea va sorgir ràpidament” i que posteriorment va treballar en alguns esbossos fins a finalitzar aquesta obra, en la qual també apareix l’enramada.

Send this to a friend