Demà, nou concert de música festera

L'Agrupació Musical Serpis d’Alcoi va ser l'encarregada d'obrir aquest programa

Gran demanda de cadires per a presenciar les Entrades
Imatge d’arxiu de la venda de cadires per a presenciar les Entrades

Ahir divendres va finalitzar el període perquè els abonats retiraren les seues cadires per a presenciar l’Entrada del pròxim 22 d’abril, després de dos mesos establits per a poder comprar-les –el termini va començar el 16 de gener–.
El ponent de Cadires de la *Associació de Sant Jordi (ASJ), Alberto Rivas, assenyala que la venda ha anat molt bé i que “enguany hi ha molta demanda”.
Una vegada acabat el termini per als abonats, el dilluns començarà la venda general de cadires.
La citada demanda s’ha traduït en què la quantitat de localitats que eixiran a la venda és molt inferior a la d’altres anys.
Per exemple, l’any passat van eixir a la venda unes 10.000, mentre que per a aquest 2023, Rivas estima que estaran disponibles unes 4.500.
Sobre això, el ponent indica que “l’any passat va ser una cosa especial, perquè dos mesos abans de festes no sabíem amb seguretat si les anàvem a poder fer”.
La demanda està sent tan elevada que, d’inici, la *ASJ havia previst no col·locar la tribuna que va a l’interior del parc de la Glorieta, i al final, sí que s’instal·larà amb el propòsit de donar resposta a la demanda que està havent-hi.
En total la xifra de cadires col·locades superarà les 21.000 –unes 21.400 per a ser més exactes–, segons les dades oferides per Alberto Rivas aquesta mateixa setmana, la qual cosa suposa un lleuger increment respecte a l’any passat.

DE TOTA ESPANYA I EUROPA
Sobre la demanda, Rivas detalla que estan rebent peticions de tot arreu d’Espanya i també de diferents punts d’Europa, i que la quantitat de localitats que sol·liciten és molt més elevada que habitualment, ja que l’actual ponent –que torna al càrrec enguany–, ja ho va ser fa diversos anys. “Abans et demanaven 2, 4 o 6 cadires, i ara estan demanant 60 o 70 cadires, i de les agències de viatges demanen 500 o 600”. Assenyala que està havent-hi sol·licituds d’agrupacions de falles, de les festes Moros i Cristians de tots els municipis o fins i tot confraries de Setmana Santa.

FINS AL 17 D’ABRIL
La venda general de cadires està establida entre el 20 de març i el 17 d’abril, encara que habitualment també es posen a la venda cap els dies 21 i 22 d’abril.
L’horari és de 10 a 13 hores i de 16’30 a 19’30 hores en el Casal.

Send this to a friend