Demà signatura de llibres d’autors alcoians en les llibreries

Amb motiu de la celebració del Dia del Llibre a Alcoi

Mañana firma de libros de autores alcoyanos en las librerías
Presentación del Dia del Libre 2024

Demà dimarts, 23 d’abril, se celebra el Dia del llibre a Alcoi, enguany coincidint amb la jornada de descans, després de la Trilogia festera. Des de la Comissió de Lletres i Literatura del Consell de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi s’ha organitzat la signatura de llibres d’autors alcoians en diferents llibreries i barris de la ciutat.

Concretament enguany seran 14 els autors que es repartiran en diferents llibreries com Llorens, en el Centre; Detroit, en Santa Rosa; Cosmos, en el *Camí; *Plantallibres, en la Zona *Nord; i Natura, en l’Avinguda Camilo Sesto. Els horaris al matí seran d’11.30 a 13:30h i a la vesprada de 17 a 19h i de 19 a 20:30h.

Entre aquests autors i autores d’Alcoi de diferents generacions i gèneres literaris podem destacar a: Emili Agulló, Javier Llopis, Manolo Antolí, Josep Cortés, Juan Javier Gisbert, Ricardo Canalejas, Ismael Mayor, Natàlia Gisbert, Dani Ortiz, Laura Tàrraga, Carlos Gran, Jordi Moreno, Llúcia Martín i Pedro Juan Parra.

Recordar que, per la compra de qualsevol exemplar en les llibreries, cada client serà obsequiat amb una rosa natural i un llibre editat amb fotografies d’Elías Seguí.

Advertisements

Send this to a friend