Detinguda per estafar 9.000 euros a un home major fingint ser la seua amiga

La dona de 43 anys tenia ja antecedents per fets similars

Detinguda per estafar 9.000 euros a un home major fingint ser la seua amiga
Comissaria de la Policia Nacional del carrer Perú.

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alcoi a una dona per estafar 9.000 euros a una persona major, un home de 76 anys a què va enganyar simulant tindre serioses dificultats econòmiques.

La investigació policial va tindre el seu inici després de la denúncia interposada en la Comissària per la pròpia víctima, que va manifestar haver patit una estafa per part d’una dona amb la qual havia establit una relació d’amistat i a la qual, després d’exposar-li aquesta una penosa situació econòmica, va prestar en diverses ocasions diners, ascendint la quantitat total prestada a 9.000 euros.

A més, després d’un dels encontres amb aquesta dona, la víctima va trobar a faltar una targeta de compra d’un supermercat, targeta que va quedar bloquejada després que la dona introduïra un PIN erroni en intentar comprar amb ella.

Després de realitzar diverses gestions policials, els agents van identificar a la presumpta autora dels fets, tractant-se d’una dona de 43 anys d’edat i nacionalitat espanyola, que era coneguda pels agents en haver sigut detinguda en múltiples ocasions.

Els antecedents de l’ara detinguda també es refereixen a la comissió d’estafes i delictes contra el patrimoni. Alguna d’eixes estafes van ser comeses de la mateixa manera, simular una relació de confiança i d’amistat amb l’únic propòsit d’usurpar la major quantitat econòmica possible.

Totes les actuacions van ser remeses al Jutjat d’Instrucció en funcions de Guàrdia d’Alcoi.

Send this to a friend