Detinguda per sostraure joies en dues de les cases en les quals feia tasques de neteja

La Policia Nacional va procedir a la seua detenció per un delicte de furt i ho va posar tot en coneixement del Jutjat d'Instrucció en Funcions de Guàrdia d'Alcoi

Detinguda per sostraure joies en dues de les cases en les quals feia tasques de neteja
Exteriors de la Comissaria de Policia Nacional d’Alcoi. | ARXIU

La Policia Nacional ha detingut a una dona com a presumpta autora del robatori de joies en dos domicilis als quals acudia per a fer tasques de neteja. La Policia va tindre coneixement dels fets quan la primera de les víctimes es va personar davant el Grup de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi manifestant trobar a faltar fins a una desena de joies d’or de la seua propietat i que tenia guardades en un joier. La denunciant va manifestar recordar el valor real d’una de les peces, sent un collaret d’or valorat en uns 2.500 euros.

La perjudicada, una dona de 88 anys d’edat, va manifestar als agents que l’única persona que havia tingut accés a eixe joier era una dona que acudia al seu domicili una vegada per setmana per a fer tasques de neteja.
Des d’eixe moment agents adscrits al citat Grup d’investigació es van fer càrrec de les perquisicions policials per a comprovar la presumpta implicació de la dona assenyalada per la perjudicada. Després de comprovar les bases de dades policials, així com inspeccionar algunes cases de compravenda de joies, els investigadors van observar que aquesta dona hauria realitzat diverses vendes de joies, algunes d’elles no coincidien en característiques a les denunciades per la primera de les víctimes de 88 anys d’edat, si bé totes van ser intervingudes per a realitzar les gestions precises.

Va ser llavors quan els agents van trobar una coincidència entre algunes de les joies venudes per la investigada i les denunciades per una altra dona de 63 anys d’edat que manifestava haver-les trobat a faltar des de feia un temps. La sorpresa va ser majúscula quan els agents es van entrevistar amb aquesta última denunciant i els va manifestar que sospitava de la dona que li netejava el seu domicili una vegada per setmana, observant els agents que era la mateixa que acudia al domicili de la primera.

Amb tots els indicis apuntant a la dona de nacionalitat equatoriana i 46 anys d’edat que netejava en totes dues cases, la Policia Nacional va procedir a la seua detenció per un delicte de furt i ho va posar tot en coneixement del Jutjat d’Instrucció en Funcions de Guàrdia d’Alcoi.

Els agents van fer lliurament de les joies intervingudes a les seues legítimes propietàries els qui van agrair la impecable i ràpida actuació policial.

Send this to a friend