Detinguda una conductora que va causar la mort a un motorista

La Guàrdia Civil ha informat que triplicava la taxa d'alcohol permesa

Detinguda una conductora que va causar
La motocicleta va derrocar parcialment un senyal de trànsit i els seus dos ocupants van eixir acomiadats diversos metres del lloc.

La Guàrdia Civil d’Alacant ha detingut a la conductora del vehicle implicat en l’accident que va costar la vida al conductor d’una motocicleta i a més va causar lesions al seu acompanyant. La conductora, a la qual se li va realitzar la prova d’alcoholèmia i el test de drogues, triplicava la taxa d’alcohol permesa. El Jutjat de Guàrdia i Instrucció d’Alcoi és qui porta la causa.

Divendres passat 14 d’octubre, sobre les 16.45 hores, la Guàrdia Civil, a través del telèfon d’emergències 112, va tindre coneixement d’un accident de trànsit ocorregut en el punt quilomètric 16,400 de CV-794 (carretera de Mariola) en el terme municipal d’Alcoi.

Immediatament, es va traslladar al lloc un equip d’atestats del Subsector de Trànsit d’Alacant, observant com en el lloc es trobava un turisme que presumptament havia envaït el sentit contrari, impactant frontalment amb una motocicleta en la qual viatjava un home juntament amb una acompanyant. El turisme era conduït per una dona de 41 anys i anava acompanyada dels seus dos fills menors d’edat.

Els agents especialitzats en la investigació d’accidents de trànsit, després de la recollida de dades i inspecció del lloc, van arribar a la conclusió que la conductora del turisme va envair el carril contrari quan de front venia circulant la motocicleta, la qual cosa va derivar en un xoc frontal. Davant la gravetat de l’accident, la motocicleta va derrocar parcialment un senyal de trànsit i els seus dos ocupants van eixir acomiadats diversos metres del lloc.

Després de sotmetre a la conductora a les proves per a detectar el consum d’alcohol i drogues, la mateixa triplicava la taxa màxima permesa en aire espirat d’alcohol. A continuació, els serveis sanitaris van traslladar als ocupants de la motocicleta al centre hospitalari públic d’Alcoi, quedant els mateixos ingressats. Els ocupants del turisme també van ser assistits per lesions aparentment de caràcter lleu.

L’endemà, una vegada va ser donada d’alta la conductora del turisme, aquesta va ser detinguda i li van ser imputats dos delictes de lesions i un altre contra la seguretat viària per conduir amb una taxa superior d’alcohol a la legalment permesa.

El dia 16 d’octubre, durant el seguiment de les lesions de les víctimes que realitza normalment la Guàrdia Civil en aquesta mena de fets, es va tindre coneixement que el conductor de la motocicleta havia mort a causa de les lesions patides en l’accident. Això va motivar que la conductora ara s’enfronte a un homicidi per imprudència greu, podent-li correspondre-li la pena de presó d’un a quatre anys i la privació del dret a conduir vehicles de motor i ciclomotors d’un a sis anys.

Send this to a friend