Diana Cortés: “Amb aquesta tercera edició hem consolidat Animalcoi a la ciutat”

Han assistit més de 2400 persones en les diferents activitats realitzades

Diana Cortés: "Amb aquesta tercera edició hem consolidat Animalcoi a la ciutat"
La guanyadora del cartell es va conéixer en la gala de clausura del diumenge. | ANIMALCOI

La III edició del festival Animalcoi va finalitzar el diumenge amb una gala de clausura en la qual la seua directora, Diana Cortés, va assenyalar que “estem molt contents amb els resultats i creiem que amb aquesta tercera edició hem consolidat el festival a la ciutat, però també entre els professionals i els diferents agents del sector de l’animació. Animalcoi és ja és una cita destacada per a ells”.

Durant els dies que va durar el citat festival es van realitzar més de 40 activitats i van assistir més de 2400 persones, entre elles, més de 700 espectadors de les projeccions, 800 professionals i alumnes que van assistir en les conferències i sessions de pitch i més de 830 alumnes a les sessions escolars, a més de 15 tallers de story board impartits a escoles, projeccions, ponències i masterclass per professionals de primer nivell de l’el meu de l’animació, alguns d’ells amb nominacions al Goya i preseleccionats als premis Óscar de l’Acadèmia.

GUANYADORA CARTELL 2024
Quant a la clausura, en la gala  es va estrenar oficialment el cartell d’Animalcoi 2024 –que serà del 20 al 24 de novembre del pròxim any– obra de Vanessa Bañuls Real, mentre que el de Begoña González Criado, va aconseguir l’accèssit.

D’altra banda, en els dies anteriors es va conéixer el nom del guanyador dels pitch d’Animalcoi 2023. El triat va ser ‘Dibus’ dels animadors Adrián Andújar i Tonyo Vaca. Es tracta d’una divertida sèrie d’animació pensada per als més xicotets on viuran moltes aventures a través dels dibuixos d’un xiquet.

Send this to a friend