Diana Morant: “És una festa amb molta tradició, molta identitat i molta cultura”

La ministra de Ciència , Innovació i Universitats va presenciar les Entrades de Moros i Cristians d'Alcoi i no descarta participar en elles

Diana Morant: “És una festa amb molta tradició, molta identitat i molta cultura”
La ministra Diana Morant, al costat de Toni Francés, ahir en el *balconet del Partidor. MAURO CENTENO

La ministra de Ciència, Innovació i Universitats i també secretària general del PSPV-PSOE, Diana Morant, no va faltar ahir a la seua cita amb les festes de Moros i Cristians, i va ser present en l’Entrada. “És una festa amb molta tradició, molta identitat i molta cultura. Estic molt contenta de ser ací de nou, acompanyant als alcoians i alcoianes i veïns i veïnes no sols d’Alcoi, si no de la Comunitat, d’Espanya i també dels turistes internacionals”, va comentar, i va afegir que “la festa està en plena forma”. Morant va viure l’entrada però també l’arrancada d’aquesta,: “m’ha agradat molt, havia estat en altres ocasions, però no en la part de darrere, i he estat amb l’alcalde en l’institut, veient com es pinten, es visten…i he vist l’emoció i la il·lusió de la gent, gent que fa que els altres gaudim d’una festa tan bonica”.
De cara a pròximes edicions de les festes de Moros i Cristians d’Alcoi, ha avançat que possiblement s’anima a participar com a festera: “l’he vista moltes vegades, l’he aplaudida, i potser sí que estic temptada a vestir-me”.

Diana Morant també va fer ahir referència a les seues primeres setmanes com a líder del PSOE valencià: “han sigut setmanes on clarament es demostra que hi ha dos models alternatius i molt diferents. Aquesta setmana desgraciadament hem viscut la presentació de les 5 contrareformes del PP i de Vox, i veiem que el PP s’ha acostat a l’ideari de Vox, per a destruir i perseguir fer ús de la nostra llengua, a les escoles…el dret a la transparència, a la lluita contra la corrupció…els socialistes donarem la batalla perquè això no es destruïsca”.

Advertisements

Send this to a friend