Diputació aportarà dos milions per al Parc de Bombers d’Ibi

El procés de licitació i inici de les obres arrancarà l'any vinent

Els representants polítics van visitar l’actual subparc de bombers d’Ibi.

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, es va reunir ahir divendres amb l’alcalde d’Ibi, Rafael Serralta, per a abordar diversos projectes i inversions que la institució impulsa en la localitat en matèria d’infraestructures, carreteres o serveis socials. Mazón va anunciar una inversió pròxima als dos milions d’euros per a la construcció del nou Subparc de Bombers d’Ibi. La ubicació, tal com van avançar, es troba en els terrenys annexos al parc actual, al costat del poliesportiu, i la seua execució permetrà dotar a la infraestructura d’una millor ubicació, instal·lacions més modernes i major competitivitat en el servei que s’ofereix.

Segons va indicar el president de la Diputació el projecte es troba en la seua fase inicial, un període que contempla la prèvia cessió d’una parcel·la de 3.000 metres quadrats per part del consistori al Consorci Provincial de Bombers de la Diputació qui, posteriorment, procedirà a la licitació de l’obra amb unes instal·lacions d’una mica més de 1.200 metres. Mazón assegura que el procés de licitació i inici de les obres arrancarà l’any vinent.

Mazón i Serralta van visitar el Parc auxiliar de Bombers de la localitat, corresponent a l’àrea nord del Consorci Provincial de Prevenció i Extinció d’Incendis d’Alacant. El president va manifestar que aquest parc auxiliar “comptarà amb les últimes novetats, el millor equipament i una òptima capacitat de reacció per a qualsevol emergència, amb Ibi com a epicentre i eix del radi comarcal d’assistència”.

Send this to a friend