Distribuïts quasi 54.000 euros en bons-consum a Banyeres

La iniciativa s'ha dut a terme mitjançant una ajuda atorgada per la Diputació d'Alacant

Distribuïts quasi 54.000 euros en bons-consum a Banyeres
Panoràmica de Banyeres. | ARXIU

Desenes de persones han sol·licitat a l’Ajuntament de Banyeres de Mariola poder participar en el ‘Bo – Consum’ que el consistori finança gràcies a una ajuda atorgada per la Diputació Provincial d’Alacant per a incentivar les compres en el comerç local.

La iniciativa s’ha dut a terme distribuint 200 euros a cadascuna de les primeres 269 persones que han sol·licitat adherir-se a la iniciativa, ja que amb el total de l’import distribuït s’aconsegueix l’ajuda concedida per l’òrgan provincial, establida en 53.969 euros, per la qual cosa hi ha hagut persones que no han pogut tindre accés en haver-se esgotat els bons disponibles, qüestió que ha generat bastants crítiques.

Assenyalar que la distribució s’ha realitzat per unitat familiar, és a dir, no podien atorgar-se a més d’un membre de cada família.

El següent pas serà que cada beneficiari haurà de justificar una compra mínima per de l’import concedit –200 euros–, per al que haurà d’aportar factures emeses per comerços locals que acrediten que s’ha realitzat aquesta despesa.

Send this to a friend