Doble cita festera durant el cap de setmana

Premios Samarita de la Festa y ensayo de las Embajadas

Doble cita festera durante el fin de semana
Ensayo de las Embajadas del pasado año.

Doble cita festera durant el cap de setmana. Al *medidía tindrà lloc l’assaig de les Ambaixades i aquesta nit s’entreguen els Premis Samarita de la Festa, una *celebgración que ha aconseguit la seua huitena edició, la gala de lliurament de la qual és hui, a partir de les 21 hores en la filà Cordón.
A principis del mes de febrer es van donar a conéixer els nominats en cadascuna de les 14 categories, i la votació a través de Facebook ha tornat a despertar un gran interés, ja que s’han rebut quasi 9.000 ‘*likes’. Entre els guanyadors ja anunciats estan José Luis Juan *Solroca com *Personatge *Fester de l’any, i Creu Roja en l’apartat d’entitat col·laboradora. La gala estarà conduïda pel gerent del *Nostre *Ciutat, Javi Llopis i la periodista alcoiana Amalia Garrigós, i la recaptació és per a la Fundació *Novaterra.

Assaig de les Ambaixades

D’altra banda, la seu de la filà Guzmanes alberga un dels actes més seguits previs a les pròpies festes de Moros i Cristians.
Es tracta del ja habitual assaig de les Ambaixades que cada any organitza l’Associació de Sant Jordi.
Els grans protagonistes són els ambaixadors, Óscar Martínez pel bàndol moro, i Antonio Delgado, pel cristià. L’assaig començarà a les 12 hores i comptarà amb la direcció tècnica de membres del Quadre Artístic de l’ASJ, i per a donar-li més autenticitat es comptarà amb la presència de dos trompeters del Grup ‘Raval Jussa’ d’Albaida.
L’entrada és lliure, fins a completar l’aforament.

Send this to a friend