Donen bates i mantes a les damnificats del terratrémol de Síria i Turquia

Per part de l'empresa de Banyeres, Alberto Ferre S.A.

Donen bates i mantes a les damnificats del terratrémol de Síria i Turquia
Trabajadores de la empresa que ha realizado la donación.

Un total de 4.000 mantes i 11.760 bates estàndard reutilitzables per a hospitals han sigut donades per l’empresa Alberto Ferre S.A. de Banyeres de Mariola en resposta a la crida realitzada per Càritas Parroquial per a ajudar als damnificats del terratrémol de Síria i Turquia.

La donació ha sigut possible gràcies a la iniciativa de la pròpia empresa i de bona part dels seus treballadors, els qui es van implicar de manera voluntària i desinteressada en la preparació i empaquetat dels articles, aportant el seu propi granet d’arena a la causa. Assenyalar, d’igual manera, que les borses amb les quals es van enfundar les mates van ser donades per l’empresa Inplasba S.A., també de Banyeres.

Tots aquests articles van omplir al complet un contenidor de 40 peus que va eixir de Banyeres el passat 1 de març. L’enviament va ser canalitzat a través de l’ONG AAPS (Associació de Suport al Poble Sirià) igual que es va fer amb un altre important contingent d’articles que es va remetre des de Banyeres deu dies abans. Responsables de Càritas i de la Parròquia de Banyeres han agraït a l’empresa i a l’equip de treballadors el seu suport en aquesta iniciativa

Send this to a friend