Dos detinguts a Alcoi acusats de falsificar receptes

Quan van ser detinguts se'ls va intervindre 436 receptes falsificades, 268 caixes de medicament i cinc segells de llicenciats en medicina col·legiats falsos

Dos detinguts a Alcoi acusats de falsificar receptes
Agents de la Policia Nacional amb el material confiscat

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat d’Alcoi a dues persones per, presumptament, falsificar receptes amb les quals van obtindre medicaments que es dispensen sota estricta prescripció mèdica.

L’actuació policial es va iniciar després de rebre en les dependències policials una crida d’una de les farmàcies de la localitat d’Alcoi, en la qual s’informava, que en aqueix precís moment un home estava intentant comprar un medicament amb receptes que semblaven falses.

Els policies, van comprovar que no era la primera farmàcia de la localitat en la qual havia intentat adquirir aquesta classe de medicaments.

Els agents, van detindre a aquesta persona iniciant-se una investigació per part dels agents de la Brigada de Policia Judicial de la Comissaria d’Alcoi, els qui van descobrir que, el detingut, no actuava només sinó que comptava amb un còmplice i que tots dos es trobaven allotjats en un hotel d’una localitat pròxima. D’aquesta manera, van aconseguir identificar i detindre també al segon implicat en els fets.

Als dos detinguts, se’ls va intervindre en total 436 receptes, 268 caixes de medicament, 5 segells falsos amb nom i nombre de col·legiats en medicina. D’altra banda, els investigadors, van poder comprovar com els segells intervinguts eren falsos.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola, de 51 i 54 anys d’edat, van ser acusats d’un presumpte delicte contra la salut pública, sent llocs a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi.

Send this to a friend