Dos nous cotxes per a la Policia Local

La Policia Local d’Alcoi ha incorporat al seu parc mòbil dos nous vehicles de patrulla. Es tracta de un Dacia Lodgy i d’un Dacia Duster que han estat ja donats d’alta i que des de hui mateix entraran en servei.

L’adquisició dels dos vehicles s’ha fet efectiva gràcies a l’ampliació d’una partida existent des de feia anys als Pressupostos Municipals. Tal com explica el regidor de Seguretat Jordi Martínez, “existia una partida al Pressupost des de l’anterior govern municipal, que mai s’havia arribat a executar, de 48.000 euros per a l’adquisició d’un vehicle. Ara hem ampliat la partida fins a 50.000 euros i això ens ha permés adquirir dos vehicles, amb la qual cosa disposem ja de cinc cotxes de menys de cinc anys”.

Martínez a més avança que ja s’està tramitant l’adquisició de dos vehicles més per fórmula de renting per a seguir actualitzant el parc mòbil, de forma que abans que acabe l’any 2013 la Policia Local dispose d’un total de set cotxes de menys de 5 anys: “Per una banda hem comprat aquests dos vehicles; per una altra, farem un contracte de renting que ens permetrà disposar de dos cotxes més; i també adquirirem els que tenim ara en fórmula de renting. Això, sumat al vehicle que ja havia comprat l’Ajuntament, ens permetrà renovar de forma important el parc mòbil fins a disposar de set vehicles en perfectes condicions amb menys de cinc anys d’antiguitat”.

El regidor de Seguretat incideix en el fet que “feia molts anys que la Policia Local no disposava d’uns mitjans mòbils d’aquestes característiques, uns equipaments que se sumen a la renovació dels equips de ràdio que vam començar l’any passat i completarem enguany, i a l’adquisició de noves armilles antibales. I seguim treballant en la renovació d’altres equipaments, com armes o més equips de protecció, per a que la Policia Local puga fer la seua funció en les millors condicions professionals possibles

Send this to a friend