Ecovidrio i l’Ajuntament busquen fomentar el reciclatge de vidre en festes

Alcoi participa de nou en la campanya 'La Reconquesta del Vidre'

Ecovidrio i l'Ajuntament busquen fomentar el reciclatge de vidre en festes
Contenidors de vidre.

De cara a les festes de Moros i Cristians d’enguany, Ecovidrio i l’Ajuntament d’Alcoi, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana, posaran en marxa una nova campanya per a incentivar la conscienciació del reciclatge d’envasos de vidre durant els citats festejos.

Es tracta de ‘La Reconquesta del Vidre’, a través de la que es decoraran contenidors amb la imatge de la campanya i a més, educadors ambientals estan informant festers i ciutadans sobre la importància del reciclatge de vidre, així com dels seus beneficis ambientals.

En concret, el diumenge passat es va visitar a les filaes, amb l’objectiu d’animar-les a reciclar vidre. Finalment, el diumenge 21 s’instal·larà una selfie-point, amb la presència dels educadors ambientals, on se sortejarà un ‘miniglú’ personalitzat de la campanya entre totes les persones que es realitzen una fotografia i la pugen a xarxes amb l’etiqueta de la campanya #LaReconquistaDelVidrio i etiquetant a l’ajuntament. A tots els participants se’ls entregarà també un obsequi.

En aquesta edició de ‘La Reconquesta del Vidre’ participen una trentena de municipis de la Comunitat Valenciana, els quals competeixen per ser la població que més s’involucre amb el reciclatge de vidre durant les festes, incloent-hi la difusió de la campanya.

En el cas d’Alcoi, participa en la categoria ‘Atabales’ que són els municipis que tenen més de 2500 festers. També està la modalitat ‘Darkubas’, entre 1000 i 2500 festers, i ‘Dolçaines’, poblacions amb menys d’un miler de festers.

Segons es detalla, totes les filaes implicades activament en la campanya i que reciclen correctament els residus d’envasos de vidre, entraran en el sorteig, en cada municipi, d’un dispensador de vidre exclusiu amb la imatge de campanya.

Advertisements

Send this to a friend