Editat un llibre sobre ‘El Petrólio’ per al públic infantil

Emmarcat en els actes per a celebrar el 150 aniversari dels fets històrics que van tindre Alcoi com a escenari

Editat un llibre sobre ‘El Petrólio’ per al públic infantil
Portada de la nova publicació.

Una nou llibre ha vist la llum. Es tracta de ‘El Petrólio’, una iniciativa emmarcada en les activitats que, durant 2023, s’han organitzat per a celebrar el 150 aniversari dels fets històrics que van tindre Alcoi com a escenari.

L’Ajuntament d’Alcoi, a través de les regidories de Normalització Lingüística i de Cultura, amb la col·laboració de Fundació Mutua Levante, és qui ha editat ‘El Petrólio’, una publicació dedicada a contar de manera senzilla els fets luctuosos que va patir la ciutat d’Alcoi en 1873.

És una edició pensada especialment per a explicar ‘El Petrólio’ als xiquets i joves de les nostres escoles i instituts. Aquests centres educatius rebran d’ací a uns dies uns quants exemplars per a cada classe i nivell, a fi que puguen treballar aquest fet històric a les aules, o bé que forme part dels fons de les seues biblioteques.

A més, cal indicar que els textos són de Pep Jordà, les il·lustracions i la maquetació són de Rosanna Crespo i la revisió lingüística del personal del Gabinet del Valencià de l’Ajuntament.

Send this to a friend