L’Alcoyano Veterans assalta Valladolid

Guanya 4-5 a la Ciutat Esportiva de Pucela amb un "*at *trick" d'Ordóñez

Els dos equips abans del partit

Allà on posa l’ull posa la bala. És el que fa últimament l’Alcoyano Veterans des que al començament d’any obrira una nova etapa sota la presidència d’Eduardo Pérez. Si fa tres setmanes es guanyava 3-1 a l’Elx en l’amistós que es va disputar coincidint amb l’Esport en 3D, el passat cap de setmana la seua víctima va ser un Primera Divisió, i en la seua pròpia casa. Un compromís que s’allunyava totalment de l’habitual, no sols per l’entitat del rival, sinó per la quantitat de quilòmetres que va haver de fer en un mateix cap de setmana una expedició de quasi trenta persones, que incloïa alguna esposa dels futbolistes.

Malgrat els quasi 1.400 quilòmetres entre anada i tornada, no va ser el desplaçament més llunyà que ha fet la secció des de la seua creació. Eixe honor correspon al partit que es va disputar en Lezama enfront dels veterans de l’Athletic Club, coincidint amb l’eliminatòria de Copa del Rei que l’Alcoyano va disputar al novembre de 2014, en un de les primeres trobades que es disputaven en el Nou Sant Mamés.

L’Alcoyano va véncer 4-5 a un Valladolid amb algunes baixes significatives perquè l’amistós va coincidir amb la disputa del Campionat d’Espanya de F7 de veterans, si la veritat és que el quadre val·lisoletà va poder comptar amb algun “il·lustre” com Benjamín, autor d’un golàs, o el seu capità Juan Carlos, a més del golejador Víctor. En les seues files es va alinear Isailovic, un 9 serbi que va vestir la temporada 2006/07 la samarreta de l’Alcoyano en l’ocàs d’una carrera que li va portar a jugar després en països com Israel, Portugal, Xipre o Bulgària.

El serbi es va establir a Valladolid, el seu primer destí a Espanya, i guarda un magnífic record del seu pas pel Collao, encara que esportivament no va arribar a deixar empremta. A través de l’alcoià Carlos Pla, que durant un parell d’anys va viure a Valladolid i va fer amistat amb Isailovic, va sorgir la possibilitat de jugar aquest amistós. El serbi va fer d’amfitrió en l’estada de l’Alcoyano Veterans en la capital val·lisoletana. Allí regenta un complex esportiu amb restaurant, pistes de pàdel i de futbol indoor. Els blanc-i-blaus, que van arribar a posar-se 0-2, van guanyar amb els gols de Sefran, Octavio i un ‘hat trick’ d’Ordoñez, que es va estrenar en aquest partit amb la samarreta de l’Alcoyano Veterans. El malagueny, que resideix a la Costa del Sol, ha tornat a enganxar-se a jugar al futbol arran de la convocatòria que es va fer a través de les xarxes socials i que ja té a quasi huitanta

Send this to a friend