El Calderón oferirà aquests mesos espectacles teatrals, de música i de dansa

Aquesta setmana es veuran dos espectacles del TeatrAm

El Calderón oferirà aquests mesos espectacles teatrals, de música i de dansa
Interpretació del ‘Lago de los cisnes’. | BALLET KÍEV

El Teatre Calderón és un dels epicentres culturals d’Alcoi, en l’escenari dels quals es contemplen nombroses i variades activitats al llarg de l’any.

En el cas d’aquest últim trimestre, de cara a aquesta setmana es veuran dues dels espectacles seleccionats per a la Mostra de Teatre Amateur (TeatrAm) d’Alcoi.

D’una banda, el divendres 14, des de les 20 hores, ‘Los cuernos de Don Friolera’, interpretada per La Garnacha Teatro, mentre que, ‘Somnis de Teatre’, de la mà de la Companyia Els Carlins, tancarà la citada mostra d’aquest any 2022, a partir de les 18 hores.

L’activitat no cessarà, ja que, Amigos de la Música portarà a la nostra ciutat ‘La Bohème’ de Giacomo Puccini el següent cap de setmana, el diumenge 23 d’octubre, a les 19 hores.

Per a tancar aquest mes, el músic valencià Vicent Torrent presentarà ‘Racons i Cançons’ el dissabte 29.

Ja al novembre, ‘El Trabajo’ posarà en escena la revista musical ‘Las Leandras’, una obra que inclou temes musicals molt reconeguts, com ‘Pitxi’ o ‘Los nardos’.

La dansa de primer nivell s’obrirà pas amb el Ballet de Kíev, amb el més que famós ‘Lago de los Cisnes’. Serà el 13 de novembre, i es contempla la donació de 1’5 euros a UNICEF, per a donar suport al seu treball d’emergència a Ucraïna.

De nou, Amigo de la Música portaran al Calderón ‘Carmina Burana’ i el musical ‘Chicago 1920’, el 20 de novembre i 8 de desembre, respectivament.

Finalment, el concert d’Any Nou culminarà la programació tancada fins ara, el 7 de gener.

Les entrades es poden adquirir en la web del Calderón, en ticketalcoi.com i en la taquilla del teatre.

Send this to a friend