El calendari inclou 66 entradetes a l’abril

L'únic cap de setmana en el qual hi haurà entradetes serà el dissabte 15 i diumenge 16 d'abril

El calendari inclou 66 entradetes a l'abril
Una entradeta de l’any passat. ARXIU

L’Associació de Sant Jordi (ASJ) va publicar ahir el calendari provisional d’entradetes d’aquest any 2023, que començaran dies després de la celebració de la Glòria, el diumenge 9.
Segons el calendari provisional, les entradetes arrancaran en la nit del dimarts 11 en Sant Nicolau, i en País Valencià no s’escoltarà la música festera fins al dijous 13.
De moment, les també conegudes com filaetes desfilaran durant 10 nits i en el calendari provisional es contemplen un total de 66 desfilades, 43 d’ells per Sant Nicolau –on es veuran les esquadres especials i també d’aniversari–.
Sobre la base del document publicat per l’entitat festera, la primera filà a desfilar seran els Mudèjars, a les 22’30 hores del dimarts 11 d’abril, per Sant Nicolau.
Els horaris estipulats varien segons els dies, amb intervals de 20 minutos o mitja hora.
L’únic cap de setmana en el qual hi haurà entradetes serà el dissabte 15 i diumenge 16 d’abril, mentre que la resta seran entre setmana, finalitzant el dijous 20, amb, de moment 9 entradetes, cinc per Sant Nicolau i les altres quatre transcorreran per País Valencià.

CALENDARI D’ENTRADETES 2023

Send this to a friend