“El camp Jorge Molina és un perill per a entrenar”

El director esportiu de l'Alcoyano, Josele González, ha expressat el malestar existent en el club per la falta d'un camp d'entrenament en condicions

"El camp Jorge Molina és un perill per a entrenar"
Josele González

Josele González va aprofitar el tancament fa uns dies del mercat hivernal per a fer repàs de totes les operacions dutes a terme pel club –sis baixes, una cessió, cinc altes i la ratificació de Vicente Parras com a tècnic–, però no va defugir parlar clar sobre un assumpte que ara mateix preocupa molt a l’Alcoyano, del qual a més no s’endevina una solució a mitjà o llarg termini, després de la negativa municipal a cedir el camp nº3 del Serpis, actualment en desús.
“Que quede clar que no s’ha demanat a l’Ajuntament una instal·lació per a l’Alcoyano. L’única cosa que s’ha fet és sol·licitar la cessió del camp nº3 i seria el club qui assumiria les despeses de col·locació de gespa artificial i el seu manteniment. Actualment és una instal·lació que tens perduda, pots dir que tens molts projectes, però ara mateix no hi ha res i el que nosaltres volem és adequar una instal·lació per a la ciutat”, va lamentar el director esportiu blanc-i-blau.
Aprofundint en les seues paraules, González va precisar que l’Alcoyano ara mateix es troba “molt per davall” de la majoria de clubs de la Primera Federació. Va deixar clar que el camp Jorge Molina, que és la instal·lació municipal que ve utilitzant l’Alcoyano, “és un perill per als jugadors, només cal trepitjar-lo, de seguida es veu que hi ha perill real per a jugar”.
D’igual mode, va comentar que “no es pot dir que l’Alcoyano té quatre camps d’entrenaments, quan hi ha tres que són inutilitzables. Es va col·locar la gespa artificial fa 14 o 15 anys i la vida d’aquest material és de 7 o 8 anys com a molt”.
El seu malestar va arribar fins al punt de dir que “no pots negar-te a negociar argumentant que tens altres projectes, i ja està. No estem demanant que se’ns cedisca la instal·lació per a 50 anys, només per a uns anys que es poden negociar. Ara mateix estem sobre utilitzant el Collao perquè no tenim una altra instal·lació per a entrenar. Anirem al Jorge Molina, però poc i a tocar la pilota, res més”.

Send this to a friend