El Campus d’Alcoi de la UPV celebra la Graduació del curs 2019-2020

L'acte no es va poder dur a terme en el seu moment a causa de la Covid-19

El Campus d'Alcoi de la UPV celebra la Graduació del curs 2019-2020
L’acte va congregar als egressats del curs 2019-2020. | CAMPUS ALCOI UPV

Un any després, els estudiants que van finalitzar els seus estudis al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) en el Curs 2019-2020, han pogut celebrar la seua Gala de Graduació. L’esdeveniment, que es va dur a terme dissabte passat en el pavelló esportiu de l’edifici Georgina Blanes, va complir amb totes les mesures sanitàries derivades de la situació actual marcada per la Covid-19.

La gala es va celebrar amb total normalitat i va servir perquè els estudiants i familiars es retrobaren un any després. María del Val Segarra, vicerectora d’Organització d’Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües de la UPV, va presidir la cerimònia.

En l’acte, a més de del Val Segarra, també van participar el regidor d’Educació, Jordi Silvestre; el Director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Pau Bernabeu; la Padrina dels graduats i graduades 2020, Begoña Cantó; el Secretari de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Vicente Díez; el Representant del Col·legi d’Economistes d’Alacant, Alfonso Gosálbez; i el Representant del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant, Rafael F. Domenech.

A més, també van ser protagonistes de l’esdeveniment el Miguel Jorge Reig, cap d’Estudis; i els estudiants Joana Francés i Lucas Ballester; al costat del delegat d’alumnes de l’EPSA, Joan Jordà.

Pau Bernabeu, després de donar l’enhorabona a la comunitat universitària, ha indicat que “en aquest campus tenim com a repte continuar creixent en titulacions que tinguen futur i demanda”. El director també ha destacat que “necessitem créixer en espais i infraestructures i ja treballem de la mà del rectorat per a aconseguir-lo. Si creix el Campus d’Alcoi, també creix la UPV”.

Per part seua, María del Val Segarra, dirigint-se als egressats, ha afirmat que “igual que hui heu tornat a la universitat acompanyats dels vostres familiars i amics per a celebrar la vostra graduació, no oblideu que la universitat us esperarà amb els braços oberts quan torneu a explicar-nos els vostres èxits”.

Send this to a friend