El Campus d’Alcoi posa en marxa les ‘Caferències’

Una trobada amb experts i professionals en el qual podràs conéixer els últims avanços i estudis

El Campus de la UPV organitza les I Jornades ‘Nutrició, Salut i Esport’
Plaça Ferrándiz i Carbonell

Aquest dijous 20 de maig a les 19 hores, en la plaça Ferrándiz i Carbonell se celebraran les denominades ‘Caferències’, una trobada amb experts i professionals en el qual podràs conéixer els últims avanços i estudis en els temes que més t’interessen. La particularitat és que pots assistir a les xarrades mentre et prens un café, un refresc, o el que preferisques,

L’activitat està emmarcada en la Setmana de la Ciència, organitzada pel Campus d’Alcoi de la UPV amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia– Ministeri de Ciència i Innovació.

S’han plantejat quatre Caferències, la primera titulada ‘Ciència i pandèmia’, a càrrec de José Cantó, del departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials de la Universitat de València. La segona sobre ‘FakeMaths’, per José Calabuig, director de l’Institut Universitari de Matemàtica Pura i Aplicada de la Universitat Politècnica de València. Per part seua, David García García, professor de Matemàtiques de la Universitat d’Alacant, parlarà sobre ‘Canvi Climàtic. Veritats i mentides’. Finalment, Ana Mª Peiró, de la Unitat de Farmacologia Clínica i Unitat del Dolor de l’Hospital General d’Alacant, abordarà el tema ‘De ‘mentidetes’ a mentides grosses en medicina’.

Send this to a friend