El Campus impartirà el grau tèxtil el pròxim curs 2024-25

La UPV sol·licita estudis de IA i ADE-Dret per a Alcoi

El Campus impartirà el grau tèxtil el pròxim curs 2024-25
Instal·lacions del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica. ARXIU

El divendres es va fer oficial la sol·licitud de la Universitat Politècnica de València (UPV) d’incorporar nous estudis universitaris, entre ells, alguns que s’impartirien al Campus d’Alcoi de la UPV.
Es tracta, tal com va avançar aquest periòdic el mes d’octubre passat, del Grau d’Intel·ligència Artificial i, a més el doble grau d’ADE (Administració i Direcció d’Empreses) i Dret.
Totes dues formacions tindrien repercussió a la nostra ciutat, emmarcant-se en el creixement que està tenint la seu de la UPV a Alcoi, tant quant a estudis com en nous espais.
Es detalla que, en cas d’un avanç favorable d’aquestes peticions, el Campus d’Alcoi de la UPV ampliaria al ventall d’estudis que es cursen, els relacionats amb el Dret i també amb la Intel·ligència artificial i els uniria als d’informàtica industrial i Robòtica; i les enginyeries mecànica, de disseny industrial, Química, Elèctrica i d’Informàtica.

TÈXTIL EN EL 24-25
D’altra banda, des del citat Campus també es va confirmar ahir que recentment s’han completat, per part de la Junta de Govern de la UPV, els últims tràmits perquè el Grau en Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil es puga impartir en el curs 2024-2025.
Aquesta incorporació és fruit del consens i petició expressa de l’empresariat, que pretén donar resposta a les necessitats del sector, tan representatiu en la nostra zona.
El director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabéu, valora aquests anuncis de manera “més que excepcional” i confia que aquestes iniciatives es consoliden i materialitzen, a més de destacar que aquests anuncis “demostren el total suport del rectorat i de la UPV per fer créixer el nostre Campus i per oferir a la societat aquells graus que demanda”.

RÀNQUING SHANGHÁI
D’altra banda, la Universitat Jiao Tong de Xangai, internacionalment reconeguda com a principal referència mundial en la valoració universitària, situa en el seu rànquing per matèries d’estudi a la UPV com la número 1 d’Espanya en Enginyeria Mecànica, un grau que es cursa al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i “que té una resposta excel·lent pel que respecta a la matriculació i també a la inserció laboral dels seus egressats”, segons s’indica des del citat Campus.
Altres tres graus obtenen una gran qualificació en aquest rànquing. És el cas de l’Enginyeria Química, que ocupa el segon lloc, i els d’Administració i Direcció d’Empreses (ADE) i Informàtica, en el tercer lloc.

Send this to a friend