El Campus inicia aquest dilluns la seua XVII Setmana de la Ciència

Totes les activitats es podran seguir a través del canal de YouTube del Campus

Imatge de l’acte de presentació de la XVII Setmana de la Ciència.

Un any més la ciència torna a ser l’epicentre d’un dels esdeveniments més destacats que organitza el Campus d’Alcoi de la UPV: la XVII Setmana de la Ciència.
El dilluns arrancarà la programació i s’estendrà fins al dia 26 d’aquest mes de novembre.

Totes les conferències seran impartides per dones científiques, i tant les ponències com altres activitats que conformen el programa es podran seguir a través del canal de YouTube del Campus d’Alcoi. Les persones interessades a seguir les conferències poden realitzar la inscripció en: semanaciencia.alcoy.upv.es.

Algorismes, esport, humor, nous materials, màrqueting, arqueologia o informació d’experts sobre la Covid-19. Tots aquests temes seran tractats a partir del pròxim dilluns en la Setmana de la Ciència. En el quadre adjunt pot veure el programa complet i les ponents que participen, científiques de renom com Margarita del Val o Marina Subirats, entre altres.

Aquest destacat esdeveniment, que s’anuncia amb un cartell elaborat per Cristina Sánchez, graduada en Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes en el propi Campus, va ser presentat la setmana passada, per diverses autoritats a més de la mateixa autora del cartell.

El director del Campus, Juan Ignacio Torregrosa va agrair l’esforç de tots per tirar avant la Setmana de la Ciència malgrat la situació actual. Per part seua, l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, va assenyalar que aquest esdeveniment “aconsegueix situar la nostra ciutat i la nostra comarca com a referents de difusió de la ciència”.

Es pot consultar el programa en el següent enllaç: https://semanaciencia.alcoy.upv.es/images/semana-ciencia-2020upv-campus-alcoy.pdf

Send this to a friend