El Carnestoltes de Muro espera rebre aquest dissabte a més de 4.000 persones

La desfilada infantil serà, demà divendres, l'avantsala de la gran festa

El Carnestoltes de Muro espera rebre aquest dissabte a més de 4.000 persones
Imatge del Carnestoltes de l’any passat. ARXIU

L’inici del mes de febrer porta amb si els preparatius per a l’esperat Carnestoltes de Muro, una cita que tindrà lloc dissabte que ve i que espera atraure fins a aquesta localitat del Comtat a més de quatre mil persones, segons les xifres que remenen des de l’organització.

Abans de la multitudinària cita, el divendres serà el torn dels més xicotets del municipi i ells s’encarregaran d’obrir boca a la gran desfilada del dissabte, amb el ja consolidat Carnestoltes infantil. Aquest acte partirà a les cinc i mitja de la vesprada des de la plaça de l’Ermita. per a recórrer els principals carrers del barri antic murer.

“Eixe dia és costum que els col·legis facen les seues pròpies cercaviles de Carnestoltes per l’entorn de cada centre educatiu, però després els escolars tindran oportunitat de participar en aquesta desfilada, que comptarà també amb animació musical. Volem que aquesta festa tan especial la gaudisca tot el poble i animem que els adults acompanyen als més xicotets en la comitiva per a inculcar-los aquesta tradició i així demostrar que el futur del Carnestoltes de Muro està més que assegurat”, destaca l’edil de Festes de l’Ajuntament, Sara Beneyto.

El Carnestoltes infantil passarà per la placeta Molina o la plaça de l’Església, i finalitzarà en el Matzem, amb propostes de diversió per a tota la família. “Allí estarà ja preparada la carpa per a l’oferta d’oci de l’endemà i aprofitarem aquest espai per a situar una xicoteta discomòbil que amenitzarà la vesprada. També hi haurà posats d’alimentació al carrer per a donar servei a tots aquells que vulguen aprofitar el moment per a berenar”, apuntava la regidora de Cultura, Elia Calbo.

Eixa mateixa vesprada s’encendrà ja la il·luminació extraordinària que ornamentarà els principals carrers per els quals l’endemà passarà el Carnestoltes, acte que començarà a les 19 hores a l’inici de l’Avinguda València.

Send this to a friend