El cartell de Pau Perona anuncia la Cavalcada de Muro

L'obra va ser descoberta diumenge passat 3

El cartell de Pau Perona anuncia la Cavalcada
El cartell ja llueix en la façana de l’Ajuntament.

Muro va iniciar diumenge passat 3 la seua particular campanya de Nadal, i ho va fer amb un acte relativament nou però que ja s’ha obert un buit en la programació d’activitats previstes per a aquestes dates. Es tracta del descobriment del cartell anunciador de la Cavalcada de Reis, una obra que podem veure ja en la façana de l’Ajuntament d’aquesta localitat del Comtat i que ha sigut creada enguany per Pau Perona Cascant.

En la seua creació, l’autor ha representat als tres monarques, però també la figura del patge que tan present està en tot el que embolica a la vinguda de Ses Majestats a Muro, “i tot això queda acompanyat d’una figura d’un xiquet en braços d’un adult per a mostrar eixa il·lusió que tots sentim en la nit de Reis, un sentiment especial que passa de generació en generació i que es manté; encara que passen els anys”, manifestava el creador.

També des de l’Associació de Reis Mags de Muro felicitaven a Pau Perona pel cartell realitzat i assenyalaven que amb aquest acte es donava el tret d’eixida a un mes intens “per davant tenim molts preparatius amb Ses Majestats, perquè tot estiga llest de cara al dia de la seua arribada, però també toca preparar la vinguda del Patge Real que recollirà les cartes dels més xicotets en la vesprada de l’1 de gener. Estem molt contents per treballar, un any més, al costat de Melcior, Gaspar i Baltasar”, deia Abraham Molina com a president de l’entitat.

Part de la corporació municipal, encapçalada per l’alcalde Vicent Molina, va assistir a un descobriment del cartell que va estar abrigallat a més per l’encesa de bona part de la il·luminació nadalenca.

Send this to a friend