El Collao, l’assignatura pendent de l’Alcoyano

El Cornellà prova aquesta vesprada l'efectivitat a casa

El Collao, l'assignatura pendent de l'Alcoyano
Antón podria tornar a la titularitat.

No tot és or en la lluenta casa del Deportivo que té merescuda l’etiqueta de matagegants. Si per a molts la victòria de dues setmanes abans a casa del líder Vila-real B va ser una casualitat, el triomf de l’última jornada en l’Estadi Nacional d’Andorra (1-2), amb els dos gols en cinc minuts de Primi i Antón, el de l’alacantí ja en el descompte, porta a pensar que darrere hi ha alguna cosa més que una qüestió de l’atzar i va més en la línia de ser un avís seriós per als quals no comptaven amb aquest Alcoyano que camina sense complexos i amb pas ferm cap a no se sap bé on, però comença a veure pel retrovisor a rivals que estaven cridats a barallar per les primeres places.
Un dolç moment sustentat precisament per les seues aventures com a visitant. Lluny del Collao ara mateix són l’equip més fiable de la competició. Només una derrota, tres empats i altres tres victòries. Dotze punts que li converteixen en el rival més temible com a foraster. Xifres que avalen la seua extraordinària marxa quan la lliga avança cap al final de la primera volta i que posen de manifest els senyals d’identitat d’aquest Deportivo que se sent molt còmode en els esforços col·lectius i no tant quan ha de manejar un partit amb la pilota pel mitjà.
Aquesta vesprada (17 hores) arriba el Cornellà al Collao, on els números no són tan vistosos per a l’Alcoyano que com a visitant. Suma nou –tres menys que com a visitant– que són just la meitat dels punts possibles a casa. Són només dues victòries, per tres empats i una derrota. Per si no fos prou, en la banqueta visitant s’asseurà un entrenador que ja sap el que és guanyar en el Collao. I ho va aconseguir no fa molt, al març passat, dirigint al seu anterior equip. Raúl Casañ, en la seua estrena com a entrenador en el Collao, va aconseguir guanyar 1-2 amb el Peña Deportiva, un resultat que a punt va estar de complicar-li la passada a l Deportivo a la lligueta d’ascens.

S’aveïnen corbes per al Deportivo, ja que no pot fixar solament la seua mirada en el partit d’aquesta vesprada. El dimarts (21 hores) li espera a Badajoz l’estrena copera i el dissabte, per a culminar set dies sense tot just respir, visita el Carlos Belmonte d’Albacete, un altre partit complicat per als de Vicente Parras.
Els blanc-i-blaus afronten aquest complicat tram de competició amb l’advertiment que fins a sis jugadors estan advertits de sanció en cas de veure una nova targeta. Els defenses Raúl González, Primi i Carlos Blanco, el migcampista Ángel López i els davanters Juli i Mourad estan amb quatre.

Send this to a friend