El Col·legi d’Arquitectes d’Alacant visita les obres de Rodes i AITEX

Dins de la Setmana de l'Arquitectura, amb l'objectiu de potenciar la presència de l'arquitectura i l'urbanisme recent i de qualitat

El Col·legi d'Arquitectes d'Alacant visita les obres de Rodes i AITEX
Moment de la visita a les obres de la nova seu d’AITEX.

El Col·legi Territorial d’Arquitectes d’Alacant [CTAA] organitza, dins de la Setmana de l’Arquitectura de 2023, el festival Open ALC 2023. Durant aquests dies obrin gratuïtament les portes de diferents edificis de la província amb l’objectiu de potenciar la presència de l’arquitectura i l’urbanisme recent i de qualitat. Les visites de la demarcació d’Alcoi van tindre lloc el dijous 28 de setembre. En concret, van estar en les obres del Parc Tecnològic Urbà de Rodes i de la que serà la nova seu de l’Associació d’Investigació de la Indústria Tèxtil, AITEX.

La regidora d’Urbanisme, Vanessa Moltó, va visitar les obres seleccionades pel CTAA,  amb 33 arquitectes, que van tindre una oportunitat de conéixer arquitectura i urbanisme contemporanis al nostre ciutat.

En el cas d’AITEX, el projecte és obra de Joaquín Climent, Javier Moltó, Nuria Vicent i Francisco Martínez (*Kubot&Bachman), mentre que els autors del de Rodes són Ramón Esteve, Manuel Vidal, Ciro Vidal, Ivo Vidal, Isaac Montava i Carlos Sanjuán.

 

Send this to a friend